<
pridané
27.11.2014 o 13:06

prečítané 1809x

Tvarohový krémovník

Čas prípravy
1 Hodina
Náročnosť
veľmi ľahká

koláč plný tvarohu

Suroviny:

  • 300 g bzl. Muky -Farina,
  • 40 g zero cukor,
  • 150 g masla,
  • 2 PL kakaa,
  • 1/2 PDP,
  • 1 žltko,
  • 1 cele vajce.
  • 500 g tvaroh,
  • 500 ml mlieko,
  • 40 g zero, /200 g kryštálového cukru/
  • 100 ml oleja,
  • citrónová kôra,
  • 1 zlatý klas,
  • 3 žltky,
  • 1 cele vajce.
  • 4 bielka
  • 1,5 PL sukralozy alebo cukru

Postup:

Múku, cukor, maslo, kakao, PDP, žltko a jedno vajce zmiešame , urobíme cesto a vyvaľkáme na vymastený plech. Plnka - 500 g tvaroh, 500 ml mlieko, 40 g zero, 100 ml oleja, citrónová kôra, 1 zlatý klas, 3 žltky, 1 cele vajce. Vymiešať a vyliať na cesto. Piecť cca 25 minút na 180 stupňov. Vyšľahať 4 bielka s 1,5 lyžicou sukralozy, natrieť na koláč a nechať ešte piecť 10 minút.

Pridal(a):
DanaDianka
Bezlepkové Recepty Kde sa najete