<
pridané
20.9.2012 o 09:19

prečítané 2404x

Tortový korpus zo zemiakovej múky

Čas prípravy
20 Min
Náročnosť
veľmi ľahká

Tortový korpus zo zemiakovej múky

Suroviny:

  • 5 vajec
  • 5PL práškového cukru
  • 100g zemiakovej múky alebo škrobu
  • 1ČL citrónovej kôry
  • 1bal. vanilkového cukru
  • olej a kukuričná krupica na formu.

Postup:

Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny, potom primiešame múku, citrónovú kôru a vanilkový cukor. Nalejeme do tortovej formy a pomaly upečieme pri 180°C. Ešte horúce vyklopíme a necháme vychladnúť.

Recept prenesený zo starej Celiakia.sk, autor receptu: topinka

Pridal(a):
zuzanab
Bezlepkové Recepty Kde sa najete