<
pridané
23.9.2007 o 15:00

prečítané 2771x

Parížske rožky

Čas prípravy
5 Min
Náročnosť
veľmi ľahká

Suroviny:

  • Cesto: - 30 dkg mletých orechov - 25 dkg práškového cukru - 1 celé vajce Krém: - 1/4 l mlieka - 1 zlatý klas - 15 dkg kryštálového cukru - 1 hera - 1/4 balíka kakaa

Postup:

Cesto: Všetko spolu zmiešame a šúlame rožky, ktoré dáme na vymastený a múkou vysypaný plech alebo na mastný papier. Krém: Mlieko, zlatý klas a cukor uvaríme na hustú kašu. Do peny vymiešame heru s kakaom. Nakoniec všetko spolu zmiešame. Na vychladnuté rožky nastriekame pripravený krém a polejeme čokoládovou polevou.

Pridal(a):
mariatezourova
Bezlepkové Recepty Kde sa najete