<
pridané
18.4.2008 o 16:25

prečítané 2596x

Nepečená jablková torta

Čas prípravy
5 Min
Náročnosť
veľmi ľahká

Suroviny:

  • 1,5kg jabĺk
  • 2 balíčky jahodového pudingu alebo 2 balíčky Zlatého klasu
  • 2-3 lyžice cukru
  • 2 balíčky bezlepkových piškót
  • 250ml šľahačkovej smotany/nemusí byť/

Postup:

Jablká ošúpeme, postrúhame, dáme ich do hrnca, podlejeme troškou vody a udusíme do mäkka. Pudingové prášky rozmiešame asi v 100ml vody, pridáme k jablkám, premiešame, osladíme a uvaríme hustú kašu. Dotortovej formy poukladáme vrstvu piškót, natieme jablkovou kašou a takto striedame až kým sa neminie. Necháme vychladnúť a pred podávaním ozdobíme šľahačkou.

Pridal(a):
lucika
Bezlepkové Recepty Kde sa najete