<
pridané
8.12.2008 o 12:58

prečítané 2775x

Jahodový bezlepkový koláč s amarantom

Čas prípravy
25 Min
Náročnosť
veľmi ľahká

Dnešná spoločnosť si viac uvedomuje životné prostredie a jedlo, ktoré jedáva, biorecepty atd....

Suroviny:

  • 2 vajcia, 7 PL vody, 150 g práškového cukru, 150 g Promix UNI, 1 vanilkový cukor, 1/2 prášku do pečiva, 2PL amarantu (al. perličky), čerstvé rozpolené jahody, sekané vlašské orechy.

Postup:

Žĺtky vymiešajte s cukrom, po lyžiciach pridajte vodu a múku UNI s práškom do pečiva a sneh z bielkov. Cesto rozotrite na vymastený a vysypaný plech, poukladajte jahody, posypte orechami. Pečte asi 20 min. Posypte kakaom.

Pridal(a):
Majka
Bezlepkové Recepty Kde sa najete