<
pridané
18.11.2007 o 13:45

prečítané 2267x

Jahodovo-vanilková torta

Čas prípravy
1 Hodina
Náročnosť
ľahká

Suroviny:

  • 5 vajec
  • 200g práškového cukru
  • 100g zemiakovej múčky
  • 1 kypriaci prášok do pečiva
  • 1 jahodový puding
  • 1 vanilkový puding
  • 200g masla
  • 200g práškového cukru
  • jahody
  • 700ml mlieka

Postup:

Žĺtky vymiešame s cukrom do peny.Pridáme zemiakovú múčku zmiešanú s práškom do pečiva a sneh.Dáme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy a pomaly upečieme.Po vychladnutí rozkrojíme na 3 časti.Z 350ml mlieka si uvaríme vanilkový puding.100g cukru a 100g masla zmiešame a pridáme vychladnutý vanilkový puding.Z 350ml mlieka si uvaríme jahodový puding.100g masla a 100g práškového cukru zmiešame a pridáme vychladnutý jahodový puding.Potom tortu naplníme a ozdobíme jahodami.Ak máme veľa jahôd môžme ich dať aj dovnútra torty.

Pridal(a):
lucika
Bezlepkové Recepty Kde sa najete