<
pridané
14.1.2015 o 09:10

prečítané 1819x

Jablkovo višňový koláčik

Čas prípravy
1 Hodina 30 Min
Náročnosť
veľmi ľahká

Jednoduchý koláčik. plnku si môže každý dať takú, aká mu chutí

Suroviny:

  • 400 g jizerka,
  • 1,5 vajcia (zvyšok z toho druhého vajíčka som použila na vrch na potretie ),
  • 1 PL xylitolu,
  • 250 g Hera,
  • štipka soli,
  • 1 PDP,
  • 8 PL mlieka .
  • Plnka: jablká cca 1 kg,
  • škorica, višne (nemusia byť),
  • 1 zlatý klas, dosladiť podľa potreby

Postup:

Vypracujeme cesto, rozdelíme na dve časti. Vyvaľkáme. Jednu časť dáme na plech, popicháme vidličkou a prikryjeme jablkami. Druhou časťou cesta prikryjeme jablká. Pečieme pri teplote 180 stupňov, pokiaľ vrch koláča nie je ružový

Pridal(a):
DanaDianka
Bezlepkové Recepty Kde sa najete