<
pridané
10.11.2014 o 08:34

prečítané 2472x

Gaštanová bábovka

Čas prípravy
1 Hodina
Náročnosť
ľahká

Bábovka z gaštanovej, kokosovej a sezamovej múky

Suroviny:

  • 80 g Jizerka ,
  • 50 g gaštanová múka, 70 g kokosová múka, 60 g sezamová múka
  • 30 g zero cukor, 3 PL brezový cukor (alebo 150 g kryštálového cukru)
  • 4 vajcia
  • 1,5 dcl oleja
  • 1,5 dcl vlažnej vody
  • 1/2 PDP
  • 2 KL kakaa

Postup:

Vymiešať z bielok tuhý sneh, pridať cukor, žĺtka , olej , vodu a preosiate muky s PDP. Jednu tretinu cesta zafarbíme kakaom.

Formu som vymastila maslom a vysypala kokosom. Vyliať blede cesto, do toho tmavé a piecť na 180 stupnov cca 40 minut. treba vyskúšat. Poleva : 90 % čokoláda + 1 KL kokosového oleja.

Pridal(a):
DanaDianka
Bezlepkové Recepty Kde sa najete