<
pridané
26.1.2008 o 21:51

prečítané 2268x

Figová saláma

Čas prípravy
25 Min
Náročnosť
veľmi ľahká

Suroviny:

  • 250 g fíg, 200 g orechov, 200 g práškového cukru, 50 g kakaa, 2 žĺtky, 150 g kandizovaného ovocia, 50 g ovocného želé

Postup:

Figy a orechy spolu pomelieme na mäsovom mlynčeku. V miske spolu zmiešame orechy, figy, cukor, kakao, žĺtky, nadrobno pokrájané želé a kandizované ovocie. Všetko spolu spracujeme, vyformujeme salámu, ktorú obalíme práškovým cukrom. Zabalíme do alobalu a odložime na 10 až 12 hodín do chladničky. Stuhnutú salámu krájame na kolieska.

Pridal(a):
gasi
Bezlepkové Recepty Kde sa najete