- pridané
- 24.2.2013 o 12:56
prečítané 4696x
Slaná štrúdľa
- BEZ LEPKU
- Čas prípravy
- 30 Min
- Náročnosť
- ľahká
Veľmi chutná varianta štrúdle, rýchla vhodná aj na obloženú misu.
Suroviny:
- 1 kelímok pomazánkové maslo
- 2 kelímky múky
- 2 PL biely jogurt hustý
Postup:
Spracujeme cesto a necháme chvíľu odležať v chladničke. Rozdelíme ho na 2 časti. Každý vyvaľkáme, natrieme kečupom, dáme šunku, šampiony, cibuľu, nastrúhame syr. (cibuľu a šapmiony si môžme orestovať na panvici predtým ako ich dáme na štrúdlu) Zabalíme a potrieme vajíčkom. Pečieme na 180 C asi 20-25 min.