<
pridané
23.5.2010 o 08:24

prečítané 4336x

Bagety z piecky Moulinex

Čas prípravy
20 Min
Náročnosť
priemerná

Pekárnička Vám bagety neupečie z inej múky ako múka PROMIX FORTE. Bagety z každej inej múky sú chuťovo dobré, ale hrozne tvrdé.

Suroviny:

  • 280ml múky PROMIX FORTE, 170ml vody,1ČL droždia, 1ČL soli, 2ČL trstinového cukru, 1ČL citrónovej šťavy, 2PL slnečnicového oleja, 1 1/4 PL zemiakového škrobu

Postup:

Do piecky dáme vodu, citrón, olej. Pridáme polovicu múky, soľ, cukor, zemiakový škrob a dodáme druhú polovicu múky poprášenú droždím.

Medzi fázou prípravy cesta a tvarovaním bagiet na doske, cesto nezabodneme nechať 5 minút postáť.

Vytvarujeme bagety a dáme ich na plech, ktorý vložíme do piecky s programom jemne upečená kôrka a pečieme.

Pridal(a):
Systém
Bezlepkové Recepty Kde sa najete