<
pridané
6.4.2008 o 15:41

prečítané 4502x

domáca tatárska omáčka

Čas prípravy
5 Min
Náročnosť
veľmi ľahká

Suroviny:

  • 5 žĺtok
  • 5 lyžíc olivového oleja
  • 5 lyžíc šľahačkovej smotany
  • šľahačková smotana
  • viný ocot
  • práškový cukor
  • cibuľka
  • soľ
  • /koľko vajec, toľko lyžíc oleja a smotany/

Postup:

Do menšieho hrnca dáme žĺtka, olej a smotanu. Uvaríme vo vodnom kúpeli hustú kašu.Keby sa náhodou zrazilo -nevadí neni to ono ale pridá sa smotana a stratí sa to.Ochutíme octom, soľou a cukrom.Zvyšnú smotanu si vyśľaháme a zamiešame do kaśe, čo sme si ochutili.Dáme aspoň na 2 hodiny do chladničky.

Pridal(a):
lucika
Bezlepkové Recepty Kde sa najete