<
pridané
30.12.2007 o 23:19

prečítané 2608x

drožďová nátierka

Čas prípravy
10 Min
Náročnosť
veľmi ľahká

Nám táto nátieka sprvu veľmi nechutila, skôr by som povedala, že až \"smrdela\". Droždie, keď zhustlo som opäť podliala vodou, čiže som ho dvakrát opražila a na záver som do neho pridala vajíčka (bola to taká praženica). Dnes nám lepšie chutí obyčajná drožďovka bez vajíčka.

Suroviny:

  • droždie, cibuľu, olej, soľ

Postup:

Na oleji opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu do sklovita. Pridáme čerstvé droždie. To sa nám rozleje ako tekutina. Miešame, kým nezhustne. Nakoniec podľa chuti posolíme.

Pridal(a):
gasi
Bezlepkové Recepty Kde sa najete