<
pridané
27.5.2008 o 21:27

prečítané 4124x

Domaca pasteta \"a la husacia\"

Čas prípravy
15 Min
Náročnosť
veľmi ľahká

Alobal nechavam po stranach previsat. Ked pasteta napuchne, prikryjeme ju previsajucimi castami alobalu a dalej pecieme. Podavajte s bezl. pecivom za studena so sezonnou zeleninou:jarna cibulka, paprika atd.

Suroviny:

  • 400 g kuracich pecienok
  • 2 dl oleja
  • 2 dl slahackovej smotany
  • 1/2 kav. lyz. polievkoveho korenia /ja pouzivam AlNatura z DM/
  • 4 vajcia
  • korenie

Postup:

Pecienky pokrajame na mesie kusy, rozmixujeme aj s prisadami. Masu vlejeme do alobalom vystlanej formy na srnci chrbat. Alobal pomastime a vysypeme bezl. mukou. Pecieme cca 45 min. v rure pri 200-220 C.

Pridal(a):
Systém
Bezlepkové Recepty Kde sa najete