<
pridané
6.4.2008 o 17:00

prečítané 2522x

Ražniči

Čas prípravy
5 Min
Náročnosť
veľmi ľahká

Suroviny:

  • 1kg bravčového stehna alebo pliecka
  • 5-6 veľkých cibúľ
  • slanina
  • 2kg zemiakov
  • bravčová masť
  • soľ
  • mletá červená sladká paprika
  • trocha korenia/nemusí byť/

Postup:

Zemiaky ošúpeme a pokrájame na kolieska.Mäso tiež pokrájame na malé kúsky. Cibuľu pokrájame na kolieska a slaninu na plátky.Pekáč vymastíme a na striedačku ukladáme mäso, ku každému kúsku mäsa slaninu a zemiaky.Vrch posypeme cibuľou, osolíme a posypeme paprikou a korením.Podlejeme vodou, zakryjeme a necháme dusiť.Ke´d je mäso hotové, odkryjeme a necháme zapiecť.

Pridal(a):
lucika
Bezlepkové Recepty Kde sa najete