<
pridané
29.10.2012 o 17:08

prečítané 10799x

Pečené bravčové mäso so zemiakmi

Čas prípravy
2 Hodiny
Náročnosť
ľahká

Jednoduchý recept.

Suroviny:

  • Pečené bravčové mäso
  • 1kg Bravčové karé
  • Soľ
  • Sušený cesnak
  • Mletá červená paprika
  • Masť
  • Rasca

Postup:

Do misky z jánskeho skla si uložíme bravčové karé. Posypeme cesnakom, soľou, mletou červenou paprikou a rascou. Do misky dáme trochu masti a zalejeme vodou Pečieme pri teplote 200 st asi 2 hodiny. Pred dopečením polievame povrch šťavou z mäsa, aby bolo zvrchu zapečené. Podávame s pučenými zemiakmi a zeleninou.

Pridal(a):
lucika079
Bezlepkové Recepty Kde sa najete