- pridané
- 30.10.2012 o 12:58
prečítané 6425x
Marinovaná krkovička
- BEZ LEPKU
- BEZ MLIEKA
- Čas prípravy
- Viac ako 2 Hod 30 Min
- Náročnosť
- veľmi ľahká
Marinovaná krkovička.
Suroviny:
- 700g bravčovej krkovičky
- 2 cibule
- Provensálske korenie
- Soľ
- Mleté čierne Korenie
- Olej 150 ml
- Korenie na krkovičku
- Grilovacie korenie
- cesnak
Postup:
Deň vopred si pripravíme marinádu. Marináda obsahuje 150 ml oleja, cibuľu nakŕajanú na plátky, provensálske korenie, grilovacie korenie, korenie na krkovičku, soľ, mletú červenú papriku, popučený cesnak. Všetko spolu vymiešame a naložíme plátky krkovičky. Na druhý deň opekáme na panvici. Podávame s pučenými zemiakmi. ( mäso si môžeme pripraviť aj na grile)