<
pridané
9.6.2015 o 22:38

prečítané 1701x

Losos s marinovaným, ovocným šalátom

Čas prípravy
15 Min
Náročnosť
veľmi ľahká

Výsledkom je neuveriteľne ľahučké jedlo so sviežou, sladko-kyslou chuťou ovocia. Neskutočné ! Viac na mojom blogu Povvi.com

Suroviny:

  • 2 x 200 g lososa
  • 3-4 rezy červeného melónu
  • zopár rozpolených jahôd
  • 1 grapefruit, à la vif
  • 1 pomaranč, à la vif
  • 1 malé, granátové jablko
  • zopár lístkov mäty
  • 2 PL octu z bazových kvetov
  • 1 PL javorového sirupu

Postup:

Jahody umy a prekroj na polovice do misy. Pridaj k nim aj zrniečka granátového jablka. Grapefruit a pomaranč nakrájaj spôsobom à la vif, mesiačiky prekroj na polovice a pridaj k jahodám. Melón nakrájaj na malé kúsky a tiež pridaj do misy s ovocím.

Všetko ovocie pokvapkaj bazovým octom a javorovým sirupom a ten dôkladne, ale jemne premiešaj. Nakoniec pridaj aj najemno nasekané lístky mäty.

V panvici rozpáľ kúsok čajového masla a nechaj ho zafarbiť sa do orieškova. Rybu ochuť veľmi jemne soľou a korením a z každej strany ju na masle opeč 4 minútky.

Podávaj na tanieri so šalátom v osobitnej miske.

Dobrú chuť!

Pridal(a):
Zuzana215
Bezlepkové Recepty Kde sa najete