<
pridané
13.3.2009 o 07:46

prečítané 6170x

Kuracie soté

Čas prípravy
20 Min
Náročnosť
ľahká

Suroviny:

  • Kuracie mäso ( prsia, vykostené stehná), soľ, mleté čierne korenie, horčica, kečup, tvrdý syr, Solamyl alebo múka Promix PK,UNI, sladká smotana.

Postup:

Kuracie mäso pokrájame na rezance, osolíme, okoreníme. Na rozpálenom oleji za stáleho miešania opečieme. Pridáme 1 PL horčice a 2 PL kečupu, spolu podusíme, podlejeme troškou vody. V sladkej smotane rozmiešame Solamyl alebo bzl. múku a zahustíme. Podávame s ryžou. Na tanieri soté posypeme strúhaným syrom.

Pridal(a):
evica39
Bezlepkové Recepty Kde sa najete