<
pridané
5.1.2008 o 11:16

prečítané 2507x

starosvetská kapusta

Čas prípravy
30 Min
Náročnosť
veľmi ľahká

Zbožňujem jedlá, ktoré sa varia v jednom hrnci. Je to rýchle, poväčšínou zdravé a je s tým málo roboty.

Suroviny:

  • Zemiaky, kyslú kapustu, slaninu, môže byť údenina, trochu mlieka

Postup:

Do kuchty dáme variť zemiaky, kyslú kapustu, kožu zo slaniny alebo nejakú údeninu, rascu a zalejeme vodou. Keď kuchta chvíľu pofučí, vypneme. Zvlášť si zotrieme na jemnú kašu väčší zemiak, zmiešame s trochou mlieka a týmto zahustíme uvarenú kapustu. Necháme prevrieť. Na tanier podávame poliate rozpraženou slaninou.

Pridal(a):
gasi
Bezlepkové Recepty Kde sa najete