<
pridané
16.10.2007 o 16:39

prečítané 3403x

FRANCÚZSKE ZEMIAKY PO SLOVENSKY (FAZUĽOVÉ)

Čas prípravy
1 Hodina 30 Min
Náročnosť
veľmi ľahká

FRANCÚZSKE ZEMIAKY PO SLOVENSKY (FAZUĽOVÉ)

Suroviny:

  • uvarenú fazuľu aj s vodou, v ktorej sa varila, očistené a na kolieska nakrájané zemiaky- uvarené v šupke, postrúhaný tvrdý syr, cibuľku spenenú na oleji,žampiňóny z konzervy, tuk na vymastenie zapekacej misy.

Postup:

Do vymastenej misy ukladáme nakrájané zemiaky, uvarenú fazuľu, osmaženú cubuľku,žampiňóny, postrúhaný syr, nakoniec znova vrstvu zemiakov, podľa chuti soľ, korenie. Všetko zalejeme vodou z uvarenej fazule a zakryté zapekáme v rúre. Pred koncom na chvíľu odkryjeme a necháme zapiecť do ružova.

Pridal(a):
tanuska
Bezlepkové Recepty Kde sa najete