<
pridané
2.8.2007 o 02:59

prečítané 3076x

Tofu na čínsky spôsob

Čas prípravy
20 Min
Náročnosť
ľahká

Celé - 2SJ

Pozn.Tofu je veľmi vhodná potravina pre diabetikov,pretože
ho môžno zjesť aj väčšie množstvo,je vhodné na dokŕmenie v surovom aj tepelne upravenom stave.
Tofu je výborné aj len popražené na cibuľke, s lečom,aj ako prídavok do karbonátkov .

Suroviny:

  • 200 g biele tofu, 3PL sójová omáčka Tamari, soľ, Solčanka, 2PL kečup, cibuľa, cesnak, rasca, čierne korenie, pór, mrazená kukurica, hrášok, 1 PL pohánková múka, šampiňóny

Postup:


Tofu nakrájame na kocky, pokvapkáme sój.omáčkou, pridáme kečup a koreniny, necháme postáť. Na troške oleja popražíme cibuľu, pridáme a krátko podusíme pokrájané šampiňóny, potom pridáme tofu s marinádou, nakrájaný pór, hrášok, kukuricu, cesnak a popražíme. Podlejeme vodou a zahustíme pohánkovou alebo inou bzlp.múkou.
Podávame s ryžou alebo cestovinou.

Pridal(a):
Milka
Bezlepkové Recepty Kde sa najete