<
pridané
4.8.2007 o 00:22

prečítané 2619x

Instantná kaša

Čas prípravy
5 Min
Náročnosť
veľmi ľahká

1 SJ=15g inst.kaše
Inst.kaša je vhodná aj na zahusťovanie omáčok polievok,karbonátkov,do múčnikov a namiesto strúhanky pri vyprážaných jedlách
Škorica je veľmi užitočná pre diabetikov(pomáha vyrovnávať hladinu cukru)
Dá sa urobiť aj naslano a napr.poliať popraženou cibuľkou,slaninkou

Suroviny:

  • Teplá voda,1PL sušené sój.mlieko,instantná kaša(napr.Nomina),um.sladidlo,škorica,olej,kakao(karob)

Postup:

Do taniera dáme teplú vodu,suš.sójové(ovsené,..) mlieko.Sypeme a miešame inst,kašu podľa hustoty.Môžeme pridať um.sladidlo.
Chutné je poliať kašu čok.polevou urobenou z oleja,kakaa,škorice,trochu vody a um.sladidla

Pridal(a):
Milka
Bezlepkové Recepty Kde sa najete