<
pridané
19.9.2012 o 22:00

prečítané 2405x

Burizónový chlieb II

Čas prípravy
30 Min
Náročnosť
ľahká

Ahojte bezlepkáči, pred pár dňami sa tu objavil recept na burizónový chlieb. Skúšala som ho, ale nedala som ho do formy, robila som z toho žemličky.Naozaj to bolo trochu hustejšie aj po prridaní mlieka, tak som si to druhý krát trochu vylepšila. Mne to veľmi chutilo, tak tu je teda spôsob, ako som to robila ja:

Suroviny:

  • 100 g ryžovej múky
  • 100 g pohánkovej múky (miesto promixu)
  • 1 celý jogurt
  • 1 dcl mlieka
  • kypriaci prášok
  • gurová múka
  • soľ
  • 2 žltky

Postup:

Všetko vymiešať, potom pridať balík burizónov a nakoniec vmiešať sneh z dvoch bielkov.Je to len malá zmena, ale veľmi pomohla.Tak vyskúšajte.Dobrú chuť

Recept prenesený zo starej Celiakia.sk, autor receptu: Maja

Pridal(a):
zuzanab
Bezlepkové Recepty Kde sa najete