<
pridané
28.1.2016 o 15:51

prečítané 6671x

Bavorské bagety

Čas prípravy
2 Hodiny
Náročnosť
priemerná

chutné!

Suroviny:

  • 15 dkg Nutri Free Mix per Pane
  • 10 dkg tapioka škrob
  • 1 PL zemiakových vločiek
  • 1 ČL psyllia
  • 1 dl mlieka
  • 1,5 dl vody
  • 1 ML soli
  • 1 ML cukru
  • 1 dkg čerstvého droždia
  • 1 PL oleja
  • Na predvarenie:
  • 1ČL sodabikarbóny
  • 1 ČL soli

Postup:

Mlieko a vodu ohrejeme a pridáme psyllium - necháme napučať.Ostatné ingrediencie dáme do misy pridáme psyllium a vypracujeme cesto. Rozdelíme na 6 častí,všetky zvlášť prepracujeme ,sformujeme a zakryté necháme kysnuť 1/2 hodinu.
Vo velkom hrnci dáme variť vodu so solou a sódou. Bagety opatrne vložíme do horúcej vody a z každej strany varíme 1/2-1/2 minúty,vyberieme a dáme do formy alebo na plech.Môžeme posypať hrubou soľou. Narežeme. Pečieme 20 min.na 200 stupňoch.

Pridal(a):
Bezlepkosvet
Bezlepkové Recepty Kde sa najete