<
pridané
28.9.2007 o 10:40

prečítané 2742x

Rezance s kapustou

Čas prípravy
30 Min
Náročnosť
ľahká

Suroviny:

  • Hlávková kapusta, cestoviny (fliačky, muš­ličky a pod.), olej alebo masť, anglická slanina, mleté čierne kore­nie, soľ.

Postup:

Očistenú kapustu pokrájame na tenké rezančeky, posolíme a necháme na doske prikrytú utierkou aspoň pol hodiny. Potom ju vyžmýkame a vložíme do väčšieho hrnca na rozohriaty olej a opražíme dozlatista ako cibuľku. Cestoviny uvaríme, ale nepreplachujeme ich studenou vodou, radšej do vody, v ktorej sa varia, pridáme lyžičku oleja. Hotové cestoviny scedíme a vložíme do opraženej kapusty. Dosolíme, okoreníme a vyškvarenú slaninu.

Pridal(a):
popsy
Bezlepkové Recepty Kde sa najete