<
pridané
8.4.2013 o 21:02

prečítané 3521x

Šalát zo stopkovitého zeleru s hrozienkami a orechmi

Čas prípravy
15 Min
Náročnosť
ľahká

Tento recept som našla na internete. Keď som ho vyskúšala, mala som úspech, šalát nám veľmi chutil. Šalát sa dá jesť ako príloha k mäsu alebo tiež ako príloha k mäsu a zemiakom. Dobrú chuť :-)

Suroviny:

  • 1 zväzok zeleru stopkovitého
  • 1 balíček sušených hrozienok
  • 1,5 hrsť vlašských orechov
  • 1 tatárska omáčka Hellmans /malé balenie - jedna porcia/
  • 1 kyslá smotana - väčšie balenie
  • soľ

Postup:

Zeler si umyjeme a nakrájame na malé kúsky. Orechy nasekáme na menšie kúsky a pridáme k zeleru spolu s umytými hrozienkami. Pridáme tatársku omáčku a kyslú smotanu. Spolu všetko premiešame a môžeme trošku osoliť. Na 15 minút dáme do chladničky a môžeme podávať. Môžeme šalát dať ako prílohu k mäsu, alebo len pridať k mäsu a zemiakom na zmenu chuti.

Pridal(a):
janasen
Bezlepkové Recepty Kde sa najete